نگارش پایان نامه دکتری | نگارش رساله دکتری | نگارش پایان نامه دکترا | نگارش رساله دکترا | بهترین موسسه ۰۹۳۵۴۵۳۶۰۷۰ تلفن تماس.ایران – تهران – درختی ۰۹۳۵۴۵۳۶۰۷۰ tezarshad.ir

ما را دنبال کنید:

تماس با ما! 09184885900

اکسپت و چاپ مقاله ISI

اکسپت و چاپ مقاله ISI

اکسپت و چاپ مقاله ISI

اکسپت و چاپ مقاله ISI

اکسپت و چاپ مقاله ISI :

 

مقالات ISI یکی از مهمترین قسمت های رزومه ی تحصیلی و پژوهشی هر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا است.

در این بخش به بررسی روند پذیرش و چاپ مقالات ISI و فرآیند های مختلف سابمیت، اکسپت و چاپ مقالات خواهیم پرداخت.


پذیرش و چاپ مقالات ISI
هر فرد می تواند در صورت داشتن مقالات ISI چاپ شده از مزایای زیر بهره مند گردد:

بهبود رزومه ی علمی در مصاحبه ی دکتری برای داوطلبان آزمون دکتری
بالا بردن امتیازات پژوهشی برای داوطلبان دوره ی دکتری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها
بالا بردن کیفیت رزومه برای اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر بین المللی
نیاز به چاپ مقاله ISI برای اخذ مدرک دکتری برای دانشجویان دوره ی دکتری
فرآیند اخذ پذیرش و چاپ مقالات ISI بسیار پیچیده و دارای جزییات فراوان است. برای اینکه بتوانید مقالات خود را در ژورنال های ISI به چاپ برسانید بهتر است موارد زیر را در نظر بگیرید:

در وهله ی اول باید در نظر گفت که سطح کیفی و فنی مقاله باید بالا باشد. لذا از سرمایه گذاری روی مقالات با کیفیت متوسط و پایین خودداری کنید.
یک مقاله ی خوب مقاله ای است که پیکربندی مناسبی داشته باشد. عنوان مناسبی برای آن انتخاب شود. کلمات کلیدی کاملا مرتبط با محتوی اصلی مقاله باشد. چکیده ی آن در برگیرنده مهمترین نتایج و روش تحقیق باشد. مقدمه به درستی نوشته شود. در ادبیات موضوع به موضوعات مرتبط و ترجیحا به روز اشاره شود. روش تحقیق کاملی ارائه شود و ترجیحا از فرمول ها، نمودار ها و جداول برای تبیین بهتر موضوع استفاده شود.
فصل نتایج و تحلیل به خوبی نوشته شود و در برگیرنده ی تمام نتایج باشد و به بهترین شکل ارائه شود.
پیشنهادات باید برای پروژه های آتی به خوبی مطرح شود.
از رفرنس های معتبر، مهم و به روز استفاده شود.
ژورنالی که میخواهید مقاله برای آن فرستاده شود باید کاملا متناسب با حوزه (Scope) تخصصی مقاله باشد.
ژورنال های معتبر و مورد تایید را انتخاب کنید.
کاملا دقت کنید که متن ترجمه ی شما از جایی کپی نشده باشد. کپی بودن متن مقاله ی شما از دید داوران یک نوع سرقت علمی (Plagiarism) محسوب می شود و خط قرمز بسیاری از داوران و ژورنال هاست.
ترجمه ی مقاله باید کاملا حرفه ای (Native) باشد. همچنین باید نمونه خوانی (Proofreading) روی آن صورت گیرد. در نظر داشته باشید خیلی از ژورنال ها فقط ممکن است به دلیل ترجمه ی ضعیف و نگارش انگلیسی نامناسب، مقاله ی شما را رد کنند.
فراموش نکنید فرآیند پذیرش و چاپ مقاله ISI پیچیده بوده و نیاز است تا از دانش و تجربه ی خوبی برخوردار باشید. همیشه به خاطر داشته باشید در این فرآیند آزمون و خطا طاقت فرسا خواهد بود و بهتر است از دانش و تجربیات دیگران استفاده کنید.

فرآیند های سابمیت، چاپ و پذیرش مقالات ISI جزییات فراوانی دارند که در این مقاله به بررسی کلی آنها خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر و اطلاعات بیشتر می توانید سایر مقالات را در قسمت مطالب وبلاگ پیگیری کنید.

پذیرش مقالات ISI
0
Advanced issue found




ISI
1. فرآیند انتخاب مجله
پس از نگارش نهایی مقاله و آماده سازی آن باید ژورنال مناسبی برای فرستادن مقاله را انتخاب کرد. برای انتخاب ژورنال مناسب باید چند نکته ی هم را در نظر داشت. حوزه ی تخصصی مقاله باید با حوزه های تخصصی مجله متناسب باشد. برای این کار می توانید از سرویس های آنلاین مختلفی استفاده کنید. در ادامه به بررسی برخی از این سرویس ها می پردازیم:

1-1. وبسایت Journalfinder
این وبسایت متعلق به انتشارات Elsevier است. به کمک این وبسایت می توان ژورنال های پیشنهادی متناسب با مقالات خود را پیدا کنید. بدین منظور با وارد کردن عنوان و چکیده ی مقاله ی خود و همینطور انتخاب گرایش و حوزه ی تخصصی مقاله ی خود می توانید مجلات پیشنهادی را ببینید. این پایگاه یکی از معتبرترین پایگاه های پیشنهاد مجلات می باشد.

2-1. استفاده از JCR یا Master Journal List
JCR یا همان Journal Citation Report گزارشی است که هر سال منتشر می شود و در آن لیست مجلاتی که دارای نمایه ISI هستند قرار داده شده است. با مراجعه به این لیست می توانید تمامی مجلات و اطلاعات مربوط به ضریب تاثیر و درجه بندی آنها را مشاهده کنید. راه دیگر استفاده از پایگاه آنلاین MJL یا همان Master Journal List است. در این پایگاه با وارد کردن کلمات کلیدی که مرتبط با حوزه و گرایش تخصصی شماست، می توانید لیست مجلات را بررسی کنید و از وضعیت مجلات از نظر اعتبار آگاه شوید. همچنین می توانید وضعیت هر مجله از نظر اعتبار ISI و … را بررسی کنید.

3-1. استفاده از پایگاه Impactfactor.ir
این یک پایگاه فارسی است که در آن با وارد کردن شماره شاپای مجله (ISSN) می توانید بررسی کنید که وضعیت ژورنال از نظر ISI بودن، نمایه شدن در Scopus، و مورد تایید بودن یا نبودن در وزارت علوم و بهداشت و … را بررسی کنید. این پایگاه تا حد زیادی قابل اعتماد است اما بهتر است پس از چک کردن دوباره با پایگاه MJL چک شود.

همچنین می توانید از تجربیات اساتید و سایر دانشجویانی که در این زمینه فعال هستند استفاده کنید. با بررسی منابع و مراجعی که در مقاله ی خود استفاده کرده اید می توانید سرنخ خوبی پیدا کنید. اگر در مقاله ی خود با مقالات ارائه شده در چند مجله رفرنس داده اید، آن مجلات یک گزینه ی خوب برای فرستادن مقاله می باشند. بسیاری از مجلات تازه کار ممکن است در ادامه ی مسیر مقالات بی کیفیت را چاپ کنند. برای همین اعتبار و سابقه ی هر مجله را برای ارسال درخواست پذیرش و چاپ مقاله ISI بررسی کنید. ترجیحا مجلاتی که اعتبار خوبی دارند و حداقل چندین نوبت چاپ مقاله ISI انجام داده اند را انتخاب کنید. ضمنا همیشه واقع نگر باشید! افراد همیشه توانایی ها و کیفیت کارهای انجام شده ی خود را دست بالاتر از واقعیت در نظر می گیرند! از فرستادن مقاله ی خود به مجلاتی که کیفیت آنها بسیار بالاتر از سطح مقاله ی شماست خودداری کنید! باور کنید تاثیر منفی چنین کاری بسیار بیشتر از تاثیر مثبت بلندپروازی شماست. در بسیاری از موارد مقاله ای با کیفیت متوسط برای یک مجله ی فوق العاده با کیفیت توسط دانشجو فرستاده می شود. در خیلی از موارد مقاله بلافاصله توسط ادیتور ریجکت می شود. همچنین در برخی موارد تعداد انتقادات و اصلاحات داوران به حدی زیاد و سنگین است که دانشجو دلسرد شده و از ادامه ی مسیر باز می ماند. همچنین باید گفت مسیر پژوهش صعب العبور است. اگر در ابتدای مسیر هستید باید بدانید که فرستادن یک مقاله برای چندین مجله و رد شدن مقاله کاملا طبیعی است.

2. فرآیند فرمت بندی و سابمیت
پس از اینکه مجله ی مناسب را انتخاب کردید، باید مقاله ی خود را در وبسایت رسمی مجله بارگزاری کنید و برای خود پروفایل ایجاد کنید. در نتیجه ابتدا باید در وبسایت مجله یک اکانت یا پروفایل ایجاد کنید و سپس مقاله ی خود را بارگزاری کنید. تمامی فرآیند های بعدی از طریق همین پنل پیش خواهد رفت. پس از ساخت پروفایل و قبل از بارگزاری مقاله، باید فرمت مقاله را به فرمت استاندارد مورد تایید مجله در بیاورید که این فرمت استاندارد در وبسایت مجله قابل دسترسی می باشد. برای مثال فونت استفاده شده، حاشیه ی متن، تعداد صفحات و کلمات مجاز مقاله، نحوه ی معرفی رفرنس ها و منابع، می تواند مجله به مجله متفاوت باشد. در صورتی که مقاله ی شما به فرمت مجله در نیاید و یا اینکه این کار بصورت ناقص صورت گیرد، مقاله ی شما بلافاصله رد خواهد شد. پس حتما به این مسئله ی مهم توجه کنید. یکی دیگر از مواردی که بسیار اهمیت دارد استفاده از منابع (رفرنس) و مقالاتی است که در مجله ی مورد نظر شما تا قبل از این چاپ شده اند. خودتان را در جایگاه مسئولین یک مجله قرار دهید! آیا ترجیح نمی دهید مقالات جدیدی را چاپ کنید که در آنها به رفرنس ها و مقالاتی ارجاع داده شده اند که آن مقالات نیز در مجله ی شما چاپ شده اند؟! اینکار باعث بالا رفتن بازدید و ارجاعات مقالات چاپ شده در ژورنال شما می شود. پس برای شما بسیار با اهمیت است. در نظر داشته باشید که همیشه بهتر است تعدادی از رفرنس های مقاله ی شما از رفرنس هایی باشد که در مجله ی مورد نظر شما چاپ شده اند.

3. فرآیند اکسپت و چاپ مقاله ISI
پس از فرمت بندی و بارگزاری مقاله، مقاله وارد فرآیند بررسی و ارزیابی می شود. ابتدا به ساکن مقاله توسط ادیتور مجله بررسی می شود. در هر مرحله این امکان وجود دارد که مقاله ی شما یا کلا رد (ریجکت) شود و یا از شما خواسته شود تا لیست اصلاحات ارائه شده توسط ادیتور و یا داوران مجله را رفع نمایید. میزان سخت گیری داوران و ادیتور و همینطور تعداد داورانی که مقاله ی شما را بررسی می کنند می تواند مجله به مجله متفاوت باشد. با دریافت لیست ایرادات و اصلاحات ارائه شده توسط داوران، شما طی زمانی که مجله برای شما مشخص کرده است می توانید اصلاحات را انجام داده و برای مجله دوباره ارسال کنید. این فرآیند می تواند چندین بار تکرار شود. پس نا امید نشوید و به بهترین شکل پاسخ ایرادات را اعمال کنید. در صورتی که این مراحل را با موفقیت طی کنید. مقاله ی شما از طرف مجله پذیرفته (اکسپت) می شود. پس از پذیرش و اکسپت مقاله، مقاله ی شما وارد فرآیند چاپ شده و در زمان مورد نظر بسته به شرایط مجله (فصل نامه، دو فصل نامه و …) چاپ خواهد شد. در نظر داشته باشید بسیاری از مجلات در مرحله ی چاپ پولی می باشند. البته باید این نکته را ذکر کرد که مرحله ی اکسپت برای اخذ امتیازات پژوهشی، مصاحبه ی دکترا و … کفایت می کند.

1-3. بررسی هزینه های فرآیند اکسپت و چاپ
پس از پایان نگارش مقاله و انجام فرآیند فرمت بندی باید بحث هزینه را هم برای انتخاب مجله در نظر داشته باشید. مجلات برای اخذ هزینه سیاست های مختلفی دارند.

1-1-3. مجلات پولی
بیشتر مجلات به این دسته تعلق دارند. شما پس از سابمیت کردن مقاله ی خود در این مجلات عموما باید برای فرآیند داوری و در صورت پذیرش شدن مقاله برای اکسپت و چاپ هزینه پرداخت کنید. البته اینکه در کدامیک از مراحل اکسپت و چاپ باید هزینه پرداخت کنید از مجله ای به مجله ی دیگر می تواند متفاوت باشد. این هزینه می تواند بسته به مجلات بسیار متفاوت باشد. ولی بطور عمومی از 60 دلار شروع شده و می تواند برای چاپ تا بیش از 1000 دلار هم باشد.

2-1-3. مجلات دسترسی آزاد (Open Access)
علت شکل گیری این مجلات دو مقوله می باشد. اولا در بسیاری از موارد پژوهشگران زمان کمی برا اخذ اکسپت و پذیرش مقاله ی خود دارند. بدین منظور می توانند با پرداخت هزینه ، داوری سریع داشته باشند تا هرچه سریعتر مقاله ی خود را به دست داوری بسپارند. البته این به معنای پذیرش مقاله نیست. بلکه شما فقط پول داوری سریع و جلوتر از نوبت را پرداخت میکنید. دلیل دوم ایجاد چنین مجلاتی بدلیل حمایت از پژوهشگرانی است که می خواهند به این مقالات چاپ شده دسترسی داشته باشند و هزینه ای هم ندهند. در مجلات دسته ی قبل پژوهشگران باید مقالات را از وبسایت مجلات و انتشارات خریداری کنند. قیمت خرید مقالات عموما از 30 دلار شروع می شود. در نتیجه هزینه ی مقالات برای خوانندگان کم نیست! در مجلات دسترسی آزاد برای سهولت کار پژوهشگرانی که میخواهند به متن مقالات دسترسی داشته باشند، بجای اینکه این پول توسط آنها با خریدن مقالات پرداخت شود، از نویسندگان مقالات گرفته می شود.

پس از پذیرش مقالات نسخه ی نهایی برای نویسندگان فرستاده می شود. همچنین پس از پذیرش در تاریخی که خود مجله اعلام می کند، مقاله ی شما بصورت آنلاین در وبسایت مجله یا انتشارات نمایه می شود.

ذکر چند نکته ضروری است:

همواره پذیرش و چاپ مقالات ISI در مجلات معتبر سخت تر و زمانبر تر از چاپ کردن مقالات در مجلات معمولی است. اما همیشه در ذهن داشته باشید که یک مقاله ی چاپ شده در بهترین مجلات حوزه ی تخصصی شما ارزش بیشتری از چند مقاله در مجلات با کیفیت متوسط است. پس کیفیت مقاله ی خود را بهبود دهید و صبور باشید.
فرآیند نگارش مقاله به خودی خود بسیار زمانبر است. فرآیند اکسپت و چاپ مقاله ISI هم می تواند بطور عمومی بین 3 ماه تا بیش از 1 سال زمان ببرد. پس واقع بین باشید و توقع چاپ مقاله در مدت کوتاه را نداشته باشید. البته این قضیه نسبی است و می تواند مجله به مجله متفاوت باشد.
هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI
مجلات open access از نویسندگان برای چاپ مقالات ISI هزینه دریافت می‌کنند، اما هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI همواره ثابت و یکسان نیست و بسته به نوع مجله و البته گاهی کیفیت آن متفاوت است. همچنین این هزینه‌ها اغلب به دلار و یورو از نویسندگان گرفته می‌شوند. نکته دیگر این‌که علاوه بر هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI، هزینه چاپ سریع مقاله ISI نیز وجود دارد و شامل حال نویسندگانی می‌شود که تمایل دارند مقالات آن‌ها در زمان کوتاه‌تری داوری و چاپ شود؛ به عبارت دیگر این امکان در نظر گرفته شده تا پژوهشگرانی که می‌خواهند آثارشان سریع و به‌طور اختصاصی داوری و مقاله‌شان در صورت تایید بدون نوبت چاپ شود، با پرداخت مبلغی بیشتر از هزینه چاپ، این امر برای‌شان میسر شود. اگر به اطلاعات کاملتری از جزئیات این هزینه نیاز دارید نحوه محاسبه هزینه پذیرش و چاپ مقاله ISI را ببینید یا در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.


اکسپت و چاپ مقاله ISI | اکسپت و چاپ مقاله ISI

امروز در ریسرچ یار با شما هستیم / در صورت نیاز به مشاوره در زمینه روش نوشتن پایان نامه دکتری با ما در ارتباط باشید.

09354536070

09184885900

ریسرچیار 09184885900
بدون نظر

ارسال یک نظر

نظر
نام
ایمیل
وبسایت

error: Content is protected !!