نگارش پایان نامه دکتری | نگارش رساله دکتری | نگارش پایان نامه دکترا | نگارش رساله دکترا | بهترین موسسه ۰۹۳۵۴۵۳۶۰۷۰ تلفن تماس. ایران – تهران – درختی ۰۹۳۵۴۵۳۶۰۷۰ tezarshad.ir

ما را دنبال کنید:

تماس با ما! 09184885900

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق
به جرأت می‌توان گفت که مهندسی برق پرطرفدارترین رشته در زیر گروه علوم ریاضی است. اکثر رتبه‌های برتر کنکور علوم ریاضی، مهندسی برق را در اولویت‌های خود قرار می‌دهند. کارشناسی ارشد مهندسی برق نیز با استقبال علاقه‌مندان به این رشته مواجه شده است. همانطور که از نام این رشته پیداست، دانشجویان بیشتر با مطالعه و یادگیری قواد و قوانین جریان الکتریسیته و کاربرد آن سروکار دارند. مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دارای گرایش‌های متنوعی است که علاقه‌مندان به تحصیلات تکمیلی بر اساس علاقه و استعداد خود وارد هر کدام از این گرایش‌ها می‌شوند در ادامه بیشتر به توضیح این رشته جذاب در مقاطع تحصیلات تکمیلی خواهیم پرداخت.

موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق:
ادامه تحصیل در گرایش‌های مختلف مهندسی برق برای بسیاری از دانش آموخته‌های دوره کارشناسی این رشته جذاب است. همچنین با داشتن مدرک کارشناسی ارشد و دکتری بهتر می‌توان جذب بازار کار این رشته پرطرفدار شد. از این رو انتخاب مناسب موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق می‌تواند در آینده کاری پژوهشگران این علم تأثیر بسزایی داشته باشد. بدین جهت مؤسسه ریسرچ یار در تلاش است تا با به کارگیری بهترین مشاوران و اساتید این علم و راهکارهای استاندارد شده علمی- پژوهشی، شما دانشجویان جویای علم برق را در زمینه مشاوره نگارش پایان نامه و رسیدن به بهترین نتیجه یاری دهد. در ادامه برخی از پرطرفدارترین موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق جهت خط راهنما آورده شده است:

· افزایش رزولوشن تصاویر ویدیویی در بعد زمان

· بررسی و بهینه سازی روش جبران سازی Per Tone در سیستم‌های ADSL

· طراحی و ساخت یک تحلیلگر طیف

· طراحی سنتز کننده فرکانس برای پهنای باند وسیع در تکنولوژی CMOS

· طرای و شبیه سازی یک سیستم برق رسانی برای شبکه مترو

· بررسی رفتارهای آشوبی در مبدل‌های رزونانسی

· طراحی و ساخت کنترل کننده پیش بین

· کنترل تطبیفی زمان- حقیقی دریچه گاز الکترونیکی مبتنی بر شبکه‌های عصبی- فازی

· استخراج سینرجی‌ها در حالت غیر خطی و بررسی شواهد فیزیولوژی

· مدل‌سازی انتقال حرارت در کاربرد گرما درمانی اولتراسوند

· و …

معرفی گرایش‌های مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری:
رشته مهندسی برق در تحصیلات تکمیلی دارای گرایش‌های متعددی است. طبق آخرین دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد و دکتری منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، رشته مهندسی برق در مقاطع تحصیلات تکمیلی دارای شش گرایش کلی با عنوان گرایش مخابرات، کنترل، الکترونیک، قدرت، بیومدیکال یا مهندسی پزشکی و مکاترونیک است. همچنین دارای گرایش‌های فرعی زیادی از جمله مهندسی هوا فضا، الکترواستاتیک، الکترونیک قدرت و ماشین‌های الکتریکی، سامانه‌های برقی حمل و نقل، برنامه‌ریزی و مدیریت سیستم‌های انرژی الکتریکی، سیستم‌های انرژی، تکنولوژی انرژی، راه آهن برقی و … است. در ادامه راه به اختصار برخی از گرایش‌های مهم و شناخته شده این رشته را به همراه موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق ارائه شده است.

گرایش مخابرات:

کارشناسی ارشد مخابرات از محبوب‌ترین گرایش‌های مهندسی برق است. گرایش مخابرات خود دارای زیرگرایش‌های میدان، سیستم، مخابرات نوری، مخابرات امن و رمز نگاری و شبکه‌های مخابراتی است. در واقع گرایش مخابرات در زمینه فرستادن و دریافت اطلاعات از طریق امواج است. از آنجایی که امروزه برقراری ارتباط از حالت آنالوگ خارج شده است و همگی به دیجیتالی شدن روی آورده‌اند، این گرایش را گرایش دیجیتال نیز می‌نامند. انتخاب موضوع مناسب و هوشمندانه در نگارش پایان نامه می‌تواند در دست یابی به شغل مناسب و ورود به بازار کار مؤثر باشد.

از جمله این موضوعات به قرار زیر است:

· تولید و تمرکز میدان الکتریکی نور با پلاریزاسیون دلخواه

· طراحی روش پرش فرکانسی تفاضلی و طراحی یک سیستم امن مبتنی بر آن

· طراحی منظم توابع دور سیستم‌های رمز قالبی کلید متقارن

· بهبود کیفیت سیگنال‌های اعواج یافته در سیستم‌های مخابراتی با استفاده از روش‌های بازگشتی

· آشکارسازی طیفی در سیستم‌های مخابراتی هوشمند در سیگنال به نویزهای پایین

· و …

گرایش کنترل:

گرایش کنترل یکی دیگر از گرایش‌های پرطرفدار مهندسی برق است و همانطور که از نام این رشته برمی‌آید، هدف اصلی آن کنترل فاکتورهای متغیر در یک سیستم از جمله سرعت، زمان، انرژی، فاصله، اثر گذاری و سایر عوامل متغیر از این دست است. با استفاده از این دانش ‌می‌توان عملکرد سیستم‌های مختلف را بهینه کرد؛ به عنوان مثال می‌توان بهینه‌سازی مصرف سوخت در خودرو برای به حداقل رساندن مصرف انرژی را نام برد. دانشجویان و پژوهشگران این رشته می‌توانند نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری خود را در زمینه‌های نام برده پیش برند. برای درک و تصمیم گیری بهتر در انتخاب موضوع پایان نامه، برخی از موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق گرایش کنترل در این زمینه در ادامه آورده شده است:

· استفاده از کنترل امپدانس در ربات‌ها و کاربرد آن در شبیه‌سازی محیط بدون جاذبه

· بهینه سازی هم‌زمان سیگنال ورودی و پارامترهای کنترل کننده

· بررسی روش‌های کنترل مبدل‌های DC/DC به صورت سیستم‌های تکه‌ای آفاین

· تحلیل و طراحی سیستم‌های کنترلی با استفاده از نرم افزار

· بررسی جامع کاربردهای تبدیل موجک در صنعت نفت

· و …



گرایش الکترونیک:

گرایش الکترونیک برپایه حرکت الکترون‌ها و کاربرد آن در ساخت و طراحی سیستم‌های مختلف است. از این رو فارغ التحصیلان این رشته در طراحی و بهینه سازی مدارهای الکتریکی و سیستم‌های بر پایه این مدارها دانش و مهارت لازم را کسب می‌کنند. گفتنی است که کار مهندسان الکترونیک و مهندسان مخابرات می‌توانند مکمل یکدیگر باشد. در نوشتار پیش رو برخی از موضوعات پژوهش‌های انجام شده در این گرایش جهت ایده گرفتن برای انتخاب موضوع پایان نامه اشاره شده است:

· طراحی و ساخت سیستم بلادرنگ نوری جهت مانیتورینگ پروفایل ضخامت فیلم‌های نازک

· طراحی و شبیه سازی نقطه کوانتمی جاسازی شده در یک کاواک بلور فوتونی

· طراحی تقویت کننده کم نویز فرکانس رادیویی بدون سلف روی تراشه

· طراحی و تحلیل دیود نوری با استفاده از بلور فوتونی

· تحلیل و طراحی لنزهای باینری اپتیک

· و …

گرایش قدرت:

نیروی برقی را که امروزه به راحتی در منازل خود مورد مصرف قرار می‌دهیم، مدیون مهندسان برقی هستیم که با استفاده از دانش خود نیروی برق تولید شده در نیروگاه‌ها را از طریق کابل‌های انتقال در جامعه هدف مانند منازل مسکونی و کارخانه‌ها توزیع می‌کنند. از همین رو سه مولفه تولید نیرو، انتقال و سیستم توزیع موضوعاتی هستند که متخصصان این گرایش به آن مسلط می‌شوند. در ادامه به برخی از موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق گرایش قدرت اشاره کرده‌ایم:

· طراحی و ساخت شارژ کننده خورشیدی با توانایی جذب حداکثر توان

· مدل‌سازی سیستم‌های اتوماسیون پست‌های فشار قوی و بررسی خطای عملکردی

· طراحی و شبیه سازی ترانسفورماتور الکترونیکی جهت استفاده در سیستم توزیع

· بررسی پایدار فرکانسی شبکه‌های قدرت با WAMS

· کنترل مقاوم موتور القایی با استفاده از ترکیب داده‌ها

· و …

گرایش مهندسی پزشکی:

گرایش مهندسی پزشکی به دلیل نبود امکانات کافی در حال حاضر در کشور ما محدود است، اما از جمله زمینه‌های است که می‌تواند در پیشرفت علم پزشکی تأثیر بسزایی داشته باشد. طراحی دستگاه‌ها و سیستم‌های کمک کننده به تشخیص بیماری و بهبود بیمار از جمله رسالت‌های این رشته تحصیلی است. از جمله زیربخش‌های این گرایش می‌توان به گرایش اطلاعات پزشکی و بیوالکتریک اشاره کرد. در ادامه از موضوعات پژوهشی انجام شده توسط سایر دانشجویان این گرایش آورده شده است:

· ارائه یک روش یادگیری با الهام از سیستم حرکتی انسان

· تعیین مشخصات سیستم بینایی انسان با استفاده از پتانسیل برانگیخته بینایی

· پردازش بر مبنای مدل سیگنال الکتروکاردیوگرام

· تحلیل مدل‌های مخچه و یادگیری حرکت

· تعیین عمق بی‌هوشی با استفاده از سیگنال مغزی

· و …

 

 

امروز در ریسرچ یار با شما هستیم / در صورت نیاز به مشاوره در زمینه روش نوشتن پایان نامه دکتری با ما در ارتباط باشید.

09354536070

09184885900

ریسرچیار 09184885900
بدون نظر

ارسال یک نظر

نظر
نام
ایمیل
وبسایت

error: Content is protected !!