نحوه ویرایش مقاله علمی پژوهشی و مقاله ISI
نحوه ویرایش مقاله علمی پژوهشی و مقاله ISI
نحوه ویرایش مقاله علمی پژوهشی و مقاله ISI :
هر مقاله علمی پژوهشی حاصل روزها و ماهها تلاش یک نفر یا یک گروه پژوهشگر است و هدف از ارائه آن نشر علم و دانش و تکنولوژی یا کمک به حل معضل و مسالهای در جامعه است که اغلب در قالب پایاننامه دانشجویی تهیه میشود. اما این اهداف هنگامی به ثمر میرسند که محتوای مقاله رسا و شیوا باشد. به عبارت دیگر، اگر متن مقاله نگارش صحیح نداشته باشد و چینش واژگان و ترکیب نحوی و گرامری آن اشتباه باشد، باعث میشود یک مقاله باکیفیت به مقدار شایستگیاش دیده و خوانده نشود و بر ذهنیت خوانندگان تاثیر منفی بگذارد. این امر به ویژه در انتخاب مقالات ISI اهمیت بیشتری دارد، چراکه ارزیابی دقیق و استانداردهای سختی برای قبول این نوع مقالات وجود دارد، بهطوری که چنانچه مقاله ساختاری قوی و قابل فهم و صحیح نداشته باشد، داوران و هیات انتخاب این مقالات آن را رد خواهند کرد. از اینرو لازم است پژوهشگران ویرایش مقاله علمی پژوهشی را به عنوان یک اصل مهم و بسیار ضروری بپذیرند و پیش از ارسال مقاله خود به مجلات داخلی یا خارجی معتبر و اقدام برای پذیرش و چاپ مقاله ISI از نگارش صحیح محتوای آن مطمئن شوند.
البته برخی از نویسندگان و محققان به اصول درستنویسی و قواعد ویرایش مقاله علمی پژوهشی واقفاند و آنها را رعایت میکنند، اما بسیاری از پژوهشگران تبحر خاصی در ویرایش متون ندارند و مقالهشان باید ویرایش تخصصی شود. گفتنی است گاهی برخی مقالات تخصصی به بیش از یک بار ویرایش نیازمندند و حتی ممکن است به درخواست سردبیر مجلات دوباره ویرایش شوند. لازم به یادآوری است که این موضوع هم در مورد مقالات فارسی و هم انگلیسی صدق میکند، چراکه اغلب پژوهشگران ایرانی ابتدا مقاله خود را به زبان فارسی مینویسند، سپس آن را به انگلیسی ترجمه میکنند یا به مترجم میسپارند تا برای چاپ در مجلات معتبر ISI آماده شود که در هر دو صورت ویرایش مقاله علمی پژوهشی امری اجتنابناپذیر است.
ویرایش چیست؟
تعریف ویرایش در «فرهنگ فارسی عمید» عبارتاند از: «تصحیح متن به لحاظ رسمالخط، جملهبندی، محتوا و مانند آن». دکتر نیکوبخت در کتاب «مبانی درستنویسی زبان فارسی معیار» این کلمه را چنین تعریف کرده: «ویرایش واژه فارسی و اسم مصدر از ریشه ویراستن است. واژه ویرایش در زبان فارسی امروز برابرنهاده Editing انگلیسی است.» در این کتاب آمده: «ویرایش در اصطلاح، به مجموعه فعالیتهای علمی و هنری گفته میشود که در نتیجه آن، متن کتاب یا مقاله یا گزارش و بهطور کلی هر پیام و خبری برای مخاطب، ساده، روان، قابل درک و پذیرفتنیتر شود. ویرایش علم، مهارت و تخصصی است که میتوان آن را آموخت. ویرایش اعمال مجموعهای قواعد و قوانین زبانی، نشانهگذاری و ساختاربندی متن است.»
با توجه به تعاریف فوق، برای ویرایش مقاله ISI و مقاله علمی پژوهشی باید متن را با دقت مطالعه و بررسی و سپس اصلاحات لازم را با دقت روی آن اعمال کرد.
مراحل ویرایش
ویرایش مقاله ISI و مقاله علمی پژوهشیمراحل مختلفی دارد و عبارتاند از:
ویرایش فنی یا صوری، ویرایش زبانی و ساختاری، ویرایش علمی و تخصصی.
– ویرایش فنی یا صوری شامل یکدست کردن متن برای ایجاد انسجام و نظم محتوا، پاراگرافبندی، اصلاح رسمالخط، اصلاح غلطهای املایی، نشانهگذاری درست و متناسب، اصلاح فاصله و نیمفاصلههای کلمات با توجه به قواعد جدانویسی و… است.
– ویرایش زبانی و ساختاری مرحله اصلاح جملات برای فهم آسانتر و سریعتر متن است. ویراستار در این مرحله باید با بررسی ساختاری جملات اشکالات دستوری آنها را برطرف کند. او موظف است با ویرایش گرامری، ساده کردن متن، انتخاب واژههای بهتر، کوتاه کردن جملات طویل و پیچیده، حذف زوائد و حشوها و برطرف کردن ابهامهای احتمالی به کیفیت ساختار زبانی مقاله کمک کند.
– در ویرایش علمی و تخصصی کار ویراستار حساستر و سختتر است. او باید درباره موضوع مقاله اطلاعات کافی داشته و تا حدی بر آن حوزه تسلط داشته باشد تا بتواند با اصلاح جملات به انتقال مفاهیم تخصصی متن و کاربرد صحیح اصطلاحات علمی آن کمک کند.
ویرایش مقاله ISI
اغلب مقالات ISI به زبان انگلیسی نوشته میشوند، اما مساله مهم پژوهشگران در نگارش این مقالات نداشتن تسلط کافی بر قواعد نگارشی و دستوری زبان انگلیسی است، به همین دلیل ویرایش مقاله ISI به زبان انگلیسی بسیار ضروری است. ویراستاران زبان انگلیسی با داشتن دانش و تجربه و تسلط بر دستور زبان انگلیسی و اصول نگارشی بهراحتی میتوانند این دغدغه مهم را برطرف کنند. البته ویرایش تخصصی مقالات انگلیسی اغلب به بازبینی چندباره و مهارت، صبر و دقت بسیاری نیاز دارد، بنابراین پیشنهاد میشود اگر در این کار تخصص و سابقهای ندارید، مقالهتان را به دست کارشناسان و استادان این علم بسپارید تا از اتلاف وقت و احتمالا پذیرفته نشدن مقاله خود در مجلات ISI پیشگیری کنید. یکی از مطمئنترین مراکزی که در این مسیر به بهترین و سادهترین شکل به پژوهشگران کمک میکند و به پشتوانه سالها تجربه در کار ویرایش مقاله علمی پژوهشی موفق عمل کرده است، موسسه ریسرچ یار است.
چرا ویرایش مقاله ISI و مقاله علمی خود را به ریسرچ یار بسپاریم؟
همانطور که بررسی کردیم، اصول نگارشی مجموعهای از قواعد و قوانین دستوری زبان است که برای انواع متون در هر رشته علمی و فنی یکسان است، اما این کار علمی تخصص ویژهای است و طبیعی است همه پژوهشگران علم ویرایش ندانند و از عهده تصحیح مقاله خود برنیایند. معمولا در این گونه موارد سپردن مقاله به دست ویراستاران خبره راهگشای محققان است، اما دغدغه مهم دیگری نیز وجود دارد؛ ترس از سرقت یا کپیبرداری از مقاله که گاهی این ترس باعث میشود پژوهشگران از خیر ویرایش بگذرند و بدیهی است این احتیاط شانس پذیرش مقالهشان در مجلات معتبر را بهطور چشمگیری کاهش میدهد، چون نقص و ضعف در نگارش از نظر داوران مجلات ISI قابل اغماض نیست.
ریسرچ یار با داشتن متخصصان حرفهای در زمینه ویرایش همه انواع متون علمی، فنی و تخصصی خدمات ویراستاری را با بهترین کیفیت، مناسبترین قیمت و در سریعترین زمان ممکن ارائه میدهد. شما میتوانید با اطمینان از نتیجه کار، مقالات فارسی یا انگلیسی خود را به ریسرچ یار بسپارید. ریسرچ یار علاوه بر ویرایش مقاله علمی پژوهشی در زمینه ترجمه مقالات در خدمت شماست و با کمک مترجمان زبده و باتجربه متونی باکیفیت در اختیار پژوهشگران قرار میدهد تا حاصل ماهها تلاش ارزشمند آنها را تکامل بخشد.
هزینه ویرایش مقاله ISI و مقاله علمی پژوهشی
برای ویرایش مقاله علمی پژوهشی و همینطور ویرایش مقاله ISI خود لطفا درخواستتان را در سایت ریسرچ یار ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با بررسی آن و برآورد زمان و هزینه این کار، شما را راهنمایی کنند. گفتنی است مدت زمان و هزینه انجام ویرایش هر مقاله ISI بسته به رشته و موضوع تخصصی و نوع نوشتاری مقاله متفاوت است، اما کیفیت کار در هر صورت بسیار بالاست و رضایت شما را تامین خواهد کرد.
امروز در ریسرچ یار با شما هستیم / در صورت نیاز به مشاوره در زمینه روش نوشتن پایان نامه دکتری با ما در ارتباط باشید.
09354536070
09184885900